A küldetés

A küldetés

Daniel Yergin
यह पुस्तक आपको कितनी अच्छी लगी?
फ़ाइल की गुणवत्ता क्या है?
पुस्तक की गुणवत्ता का मूल्यांकन करने के लिए यह पुस्तक डाउनलोड करें
डाउनलोड की गई फ़ाइलों की गुणवत्ता क्या है?
Éghajlatváltozás, ​környezetvédelmi aggodalmak, csökkenő erőforrások és a világ egyre növekvő energiaétvágya - hogyan hat mindez a jövőnkre?
Daniel Yergin könyve erre a kérdésre keresi a választ: A küldetés az energia története. A szerző a kötet lapjain az összes olyan tényezőt - politikai felfordulást, katonai konfliktust, a globális gazdaságban tapasztalható jelentős elmozdulást, technológiai áttörést vagy éppen az árképzés és a szabályozás megváltozását - áttekinti, amely alapvetően módosíthatja az energia helyzetét a világban. Bár a megújuló, illetve az alternatív források egyre meghatározóbbak, az mégis aggasztó, hogy a világ energiaszükségletének biztosítása válság és összecsapások nélkül szinte lehetetlen küldetésnek tűnik.
Daniel Yergin vezető szaktekintély az energia, a nemzetközi politika és a közgazdaság területén. Előző könyvét (A zsákmány) húsz nyelvre fordították le, Pulitzer-díjjal jutalmazták, és elnyerte az Eccles-díjat is mint a legjobb nagyközönség számára készült gazdasági témájú könyv.
साल:
2019
प्रकाशन:
Antall József Tudásközpont
भाषा:
hungarian
ISBN 10:
6155559422
ISBN 13:
9786155559426
फ़ाइल:
MOBI , 1.87 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2019
ऑनलाइन पढ़ें
में रूपांतरण जारी है
में रूपांतरण विफल रहा

सबसे उपयोगी शब्द