Festett ​testek 5.

  • Main
  • Festett ​testek 5.

Festett ​testek 5.

Becca Prior
0 / 2.0
0 comments
यह पुस्तक आपको कितनी अच्छी लगी?
फ़ाइल की गुणवत्ता क्या है?
पुस्तक की गुणवत्ता का मूल्यांकन करने के लिए यह पुस्तक डाउनलोड करें
डाउनलोड की गई फ़ाइलों की गुणवत्ता क्या है?

Brody ​Neville a válását igyekszik kiheverni. A bűntudat szinte felemészti, amiért felrúgta a családi idillt, hogy megélhesse a melegségét. Három lánya az élete értelme, és nehezen birkózik meg azzal, hogy tönkretette a boldogságukat. Harmincöt évesen úgy érzi, talán már késő új életet kezdeni.


Jesse Durant a Művészeti Akadémia Diákönkormányzatának elnöke, remek tanuló, tehetséges művész. Legalábbis ezt látja a külvilág.


Valójában azonban egy sérült lelkivilágú, tizenhét éves homoszexuális fiú, akit az apja elüldözött otthonról a coming out után. Anyagi nehézségei vannak, magányos. Saját kitaszítottságát azzal igyekszik kompenzálni, hogy tűzzel-vassal küzd az iskolai zaklatás ellen, és kiáll perifériára szoruló társai mellett.


Kettejük találkozása sorsfordító. A kamaszfiú és a középkorú férfi szerelme nemcsak a környezetük rosszallását váltja ki, hanem komoly veszélyeket is rejt. Brody akár börtönbe is kerülhet, ha kitudódik a dolog.


Vajon mindketten elég elkötelezettek-e egymás iránt, kiállják-e a próbákat, vagy feladják a harcot, és elengedik egymást?
A Festett testek zárókötete a megszokott humor és érzékiség mellett ezúttal kényes témát boncolgat.

साल:
2019
प्रकाशन:
newkids
भाषा:
hungarian
ISBN 10:
6158020389
ISBN 13:
9786158020381
फ़ाइल:
MOBI , 973 KB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2019
ऑनलाइन पढ़ें
में रूपांतरण जारी है
में रूपांतरण विफल रहा

सबसे उपयोगी शब्द